OVER ONS.

Bij Joris Vlassak staat jouw tuinwens centraal. Met het juiste inzicht en expertise komen we tot gerichte voorstellen en het beste resultaat. Persoonlijke aandacht maakt daarbij het verschil. Door klein te blijven kunnen wij je groots van dienst zijn.

Van wens tot werkelijkheid

Wij gaan altijd voor kwaliteit en werken zeer gericht. Of het nu voor particulieren is, of voor een zakelijke klant: wij vertalen wensen in werk. We realiseren de gewenste sfeer voor elke tuin, waar we met creativiteit het verschil maken. We passen graag onze vakkennis toe op elk vraagstuk en komen met complete ontwerpen: totaalconcepten waar alles klopt, van beregening tot verlichting en de aanleg van een terras. Met deze elementen creëren wij een fijne en unieke leefruimte die naadloos bij u én uw huis aansluit.

Duurzaamheid

Elk project vliegen we met nieuwe energie aan. In onze passie voor tuinen werken we graag duurzaam. Zo draaien veel van onze gereedschappen op eigen zonne-energie en beschikken wij over een biomassa-verbrander die organisch afval omzet tot een nieuwe grondstof. Takken die we versnipperen en drogen, verwarmen ons pand. We composteren bladafval voor bemesting en vangen voor de bewatering regenwater op in een natuurvijver met natuurlijke filter.